İlçe Başkanı Şahin ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Fethi Yıldız, Celal Adan, Emin Haluk Ayhan, Mustafa Kalaycı, Mevlüt Karakaya, Kamil Aydın, İzzet Ulvi Yönter, Sadir Durmaz, Deniz Depboylu, Yaşar Yıldırım, Sefer Aycan, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Fatih Çetinkaya'ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.

MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin yaptığı açıklamada, "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Kurultayımızla tekrardan seçilen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye ve görev alan birbirinden kıymetli genel başkan yardımcılarımıza ziyarette bulunduk. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Sungurlulu hemşehrilerimize çokça selamlarını ilettiler" dedi.

MHP’nin, Başbuğ’dan bugüne kadar her dönem de, her zaman iç ve dış mihrakların hedefi olduğunu vurgulayan Şahin, açıklamasına şunları söyledi; “Başbuğ’suz MHP, Devlet Bahçeli'siz MHP istemekle yetinmeyenler MHP’siz meclis, MHP‘siz hükümet, MHP’siz muhalefet istediler. Hatta daha ileri giderek MHP’siz milliyetçi istediler. Ama bizler kıymetli genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin derdine vatan sevdasına memleket katan yüreği ile her zorluğu göğüsleyerek zorlu süreçlerden bugüne kadar geldik.

‘Milli duruş, Şühedaya vefa, Millete beka’ kurultayımızla, iç ve dış mihrakların harici ve dahililerin başbuğumuzun makam için yaşıyorsanız hepiniz ölün dediği türden ihanet paratonerlerinin hesabı dürülmüş, saygıdeğer genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile Türk milliyetçilerinin yıkılmaz kalesi Türklüğün sönmeyen ışığı Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletine bir kez daha yol başcı olmuştur. Kurultayımız tekrardan Türk milletine ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim