Her hafta akşam saatleri öğretmenevinde gerçekleştirilecek programda benzer alanda faaliyet gösteren okul ve kurumların yöneticileri ve okul aile birliği üyeleri ile bir araya gelinmesi planlanıyor.
İlk buluşmada Sungurlu Anadolu Lisesi, Haydar Öztaş Anadolu Lisesi, Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici ve okul aile birliği üyeleri ile Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Eryiğit ve Şube Müdürleri hazır bulundu. Okulların durumları ayrıntılı olarak görüşülerek yapılması gerekenler paylaşıldı. Okullardaki örnek uygulamalar diğer okullara aktarıldı. Okul Aile Birliği üyeleri tarafından okul ve Milli Eğitim’den talepleri ifade edildi.
Sohbet ortamında geçen çalışmada katılımcılar memnuniyetlerini ifade ettiler.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, “Sungurlu eğitimini en iyi seviyeye getirmek, öğrencilerimizin akademik gelişmesini, Milli ve manevi değerlere sahip bireyler olmasını sağlamak ve velilerimizin memnuniyetini arttırmak için bütün ekibimizle işbirliği içinde çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Sungurlu Maarif Akşamları çalışmamızla da bunu hedefliyoruz. Bu süreçte her zaman yanımda olan meslektaşlarıma teşekkür ederim” dedi. (İHA)

Editör: TE Bilisim