Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 12.hafta maçında Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor, sahasında yenilgisiz lider Yozgatspor 1959’u ağırladı. Dün Sungurlu İlçe Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya konuk ekip Yozgatspor etkili başladı. İlk dakikalarda Sungurlu Belediyespor kalesinde gol arayan Yozgatspor 10.dakikada M.Şükrü’nün golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrataklarla Yozgat kalesinde gol arayan ev sahibi Sungurlu Belediyespor geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı konuk ekip Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Yozgatspor 1959, Hüseyin’in 52 ve 75.dakikalarda kaydettiği golle maçta skoru 3-0’a getirdi. Mücadelenin bitmesine 10 dakika kala sahneye çıkan Sebahattin attığı golle skoru tayin etti. Karşılaşma 4-0 Yozgatspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

Bu sonucun ardından lider Yozgatspor 1959 puanını 31’e yükseltirken, ev sahibi Sungurlu Belediyespor ise 6 puanda kaldı.

SUNGURLU BELEDİYE:0

YOZGATSPOR 1959:4

SAHA: Sungurlu İlçe.

HAKEMLER: Kadir Özgöde, İlke Akman, Ömer Yasin Gezer.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Ertuğrul, Müahit, Yaşar Can, Taha, Burak, Murat Can, Şaban, Orhan Safa, Tolga, Yavuz Burak, Burak Satılmış.

YOZGATSPOR 1959: Cengiz, Erol, Burak Emre, Mert, Burak Altunay, Sebahattin, Esosa, Murat, Onur, Hüseyin, M.Şükrü.

GOLLER: Dk.10 M.Şükrü, Dk.52 ve 75 Hüseyin, Dk.80 Sebahattin.

Editör: TE Bilisim