Denetimli Serbestlik Hizmetlerinin ilgili yönetmeliği gereğince üç ayda bir toplanması gereken Sungurlu Koruma Kurulu Başkanlığı’nın 2019 yılı Aralık ayı toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, katılımcılar ile yakından ilgilenerek, toplantı sonunda yemek ikramında bulundu.

Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken başkanlığındaki toplantıya Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, TSO Başkanı Behiç Akkaş, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mirsad Karaca, Baro Temsilcisi Avukat Recep Kelepircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kadir Şahinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Alaca Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, Boğazkale SYDV Müdürü Şahin Şeker ve Sungurlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ulaş Aksakallı katıldı.

Toplantı bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başladı. Ardından Sungurlu Adalet Ormanı ağaçlandırılma çalışması kapsamında yapılan fidan dikim etkinliği, Denetimli Serbestlik tedbiri altında ki yükümlüler ve çocuklarına yönelik yapılan yardımlar, Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlüler ile eski hükümlülere yönelik açılması planlanan ‘Duvar Örme Destek Elemanı Kursu’ ve Sungurlu, Alaca ve Boğazkale ilçelerinde ki kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan işbirliği protokolleri hakkında Koruma Kurulu üyelerine bilgiler verildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve katılımcılar toplantı için hazırlık yapan TSO Başkanı Behiç Akkaş’a teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim