Esnaf Ahmet Özsaray, yaptıkları ziyaret hakkında, “Valimiz Mustafa Çiftçi’ye, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafları olarak yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sıcak ve samimi olarak bizleri karşılaması Cadde esnafları olarak çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Valimiz Çiftçi’ye Sungurlu’muzun genel sorunu olan sürekli göç vermesini anlatarak, göçün durdurulması için yüksekokulumuza iyi bir bölümün verilmesini istedik.

20 yıldır organize sanayimizin tam olarak faaliyet geçememesi, Sungurlu sevdalısı olan Sun-Ka Kâğıt Fabrikasına yer tahsisi konusunda yardımcı olunarak organize sanayinin önün açılmasını talep ettik. Sungurlu Özel İdare binasının tadilat ve onarımı, halk kütüphanesine veya toplantı salonuna çıkmak isteyen engelli vatandaşlarımız için asansör yapılmasını istedik.

Şehir içi trafik sorunun çözümü için taleplerde bulunduk. Sayın Valimiz konularla özellikle ilgileneceğini ve yardımcı olacağını söylemesi Sungurlu halkı adına bizleri çok memnun etmiştir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim