Çorum’da iki yılı aşkın süre Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Özkara geçtiğimiz günlerde Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.
İlçeye giderek görevi Kılıç’tan devralan Özkara’ya kutlama ziyaretleri de yoğun şekilde devam ediyor. Özkara’yı son olarak Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ile Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Erayhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Sülünoğlu, Abdullah Gonca ve Satılmış Zobu; Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Köseoğlu, Mehmet Tekce, Alaattin Gökkaya, Ali Osman Birgücü ile Ali Sertkaya ziyaret ederek kutladılar.
Sungurlu’nun yeni Emniyet Müdürü Özkara’ya “hayırlı olsun” dileklerini ileten Karaçil, Erayhan ve Tök, görevinde başarılar dilediler. Ziyarette hazır bulunan kişiler bazı taleplerini de Ahmet Özkara’ya iletme imkanı buldular.
Ülkemizde yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyaretler için teşekkür eden Emniyet Müdürü Özkara ise ilçede huzur ve güvenin tesisi için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını, bu noktada ilçedeki kurum ve kuruluşlar ile siyasi partilerle her zaman işbirliği içinde hareket edeceklerini kaydetti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim