Fotoğraf sergisinin açılışına İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Karaalp, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, İl Genel Meclis üyeleri, kurum ve okul müdürleri ile çok sayıda hastane personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Karakuş'un konuşması ile devam eden programda katılımcılara 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile ilgili video gösterisi izletildi.

Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, “Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini sağladı imkânlarla araçlarla, hile ile haksızlıkla geldikleri mevki ve makamları kullanarak, ucu da dışarı olan dışarıdan destek alan hainlerin Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine kast ettiği gündür" dedi.

“Bu girişimde bulunanların tekrar sizlerin huzurunda hep beraber lanetliyoruz” diyen Kaymakam Gözen, “Onlar bu yaptıkların hesabını Türkiye Cumhuriyeti Devletine hukuk nizamına en şiddetli bir şekilde vereceklerdir ve vermelidirler. Türk Milletinin dünyada başı dik milletler arasında niye durduğunu tekrar dünyaya gösterdiler. 15 Temmuz bizim için dönüm noktası aynı zamanda milattır. Hainler değerlerimizi istismar etmekten çekinmediler yüce dinimizde dahil olmak üzere şeklinde konuştu.

15 Temmuz'u sürekli diri ve canlı tutmamız gerekiyor diyen Kaymakam Gözen, "Hafızalarımız tazelensin tekrar tekrar devlet millet adına aynı hataları yapmamak için 15 Temmuz'u hiç bir zaman unutmamak gerekiyor. İnsanlarımızı istismar edenlerle devletimizi milletimizi ele geçirmek isteyenlerle, istiklalimize kast edenlerle onlarda ister kusurumuza baksınlar ister bakmasınlar onlarla bu mücadeleyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

(İHA)

Editör: TE Bilisim