İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Taşımalı Eğitim Komisyon Başkanı Güven Yılmaz, Taşımalı Eğitim Komisyon üyeleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Darbaz ve Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mustafa Ok tarafından yapılan denetimde temel eğitim okullarına taşıma yapan öğrencilerin bulunduğu taşıma araçları ve sürücüler denetlendi.
Araçlarda sürücülerin yasada ve yönetmeliklerde belirtilen kapasite içerisinde taşıma yapılıp yapılmadığı ayrıca 1 Aralık’tan itibaren ticari araçlarda uygulamaya başlanan kış lastiği zorunluluğu kapsamında servis sürücülerinin araçların kışlık lastik takıp, takmadıkları kontrol ettiklerini belirterek, öğrencilerin güvenli ve emniyet içerisinde taşınmaları konusunda hassasiyetle üzerinde durduklarını belirttiler.
Sungurlu Taşımalı Eğitim Araçları Kontrol Komisyonu Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Güven Yılmaz, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uygun şekilde araç kullanan ve yönetmelik gereği aracında eksiği bulunmayan araç şoförlerine teşekkür etti. 
Sungurlu’da öğrenci taşıyan ve diğer hatlardaki servis araçlarında da değişik saat ve tarihlerde denetimlerin süreceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim