İlçe Kaymakamı Mitat Gözen başkanlığında Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, öğrenci ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamalar üzerinde duruldu.
Toplantıda İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, 2017-2018 yılı eğitim öğretim 2. dönemini öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti.
Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele ile ilgili konuşan Kaymakam Gözen “Okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, kolluk kuvvetleri ile işbirliğiyle sürdürülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.
Kaymakam Gözen, "Her çocuk ve gencimiz bizim için çok kıymetlidir. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz."dedi.
Toplantıya, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Kıdemli Başçavuş Muammer Ulu, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul müdürleri katıldı.

Editör: TE Bilisim