Sungurlu Belediye binası önünde yeni alınan asfalt makinesi için kurban kesildi. Törene Sungurlu Belediye başkanı Abdulkadir Şahiner, belediye başkan yardımcıları, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Geldiğimiz gün itibariyle çamurlu hiç bir sokak bırakmayacağımıza dair bir söz verdik. Planımız 2017 idi ama aciliyetten dolayı 2016 yılında asfalt şantiyemizi ve aracımızı Belediye'ye kazandırdık" dedi.
Asfaltını imatından dökümüne kadar her şeyini Sungurlu Belediyesi olarak biz yağacağız diyen Şahiner, "Allah hayırlı uğurlu etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi hizmetlere imza atacağız. Mühim olan şu ki memlekette hizmette geri durmayacağız. Belediye olarak taşın altına her zaman elimizi koyacağız. Bu memleket bizden hizmet bekliyor, bu memleket bizden daha güzel şeyler bekliyor. İnşallah bizde bunları sizlerle beraber yerine getireceğiz. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim