Tek listenin katıldığı kongrede mevcut başkan Ali Erayhan yeniden güven tazeledi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP Çorum İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda partilinin katıldığı kongrenin divan başkalığını Kenan Özcan, üyeliklerini ise Haydar Özçelik ve Durmuş Kurt üstlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede mevcut başkan Ali Erayhan, yeniden güven tazeledi.

CHP Sungurlu İlçe Yönetim Kurulu Ali Erayhan’ın başkanlığında Aşır Dilenoğlu, İsmail Eröksüz, Necla Ersan, Durmuş Kurt, İbrahim Karaca, Şevket Karaman, Halil Mantar, Mehmet Mavi, Nilüfer Özçelik, Nejdet Sülünoğlu, Abidin Sözeyataroğlu, Canan Sabancılar, Hamza Yarayan ve Satılmış Zobu’dan oluştu.

Kongre delegeleri ise şu şekilde:

Hicabi Altuntaş, Muhittin Aygar, Ali Beggi, Haydar Dökmetepelioğlu, Sait Dede, Ali Erayhan, Ali Erduğan, Şirvan Erduğan, Musa Esen, Abdullah Gonca, Selehattin Özkan, Haydar Sarıaltun, Yılmaz Sülünoğlu, Salim Tunçkılıç, Mustafa Yerlitaş, Cuma Zobu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim