Vatandaşların pazaryerlerinde ücretsiz olarak pazar arabasını kullanabilmelerine imkan sağlayan uygulamadan dolayı vatandaşlar Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ettiler.
Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün, vatandaşların Pazar alışverişlerini kolaylaştırmak amacıyla başlattığı Pazar arabası uygulamasının semt pazarından verildi. Vatandaşlar pazar yerinde giriş noktasına konulan pazar arabalarını kimlik başvurusu ile kolay bir şekilde alarak pazar alışverişlerini yapabiliyor. Alışverişini tamamlayan vatandaşlar kimlik başvurusu ile aldıkları pazar arabalarını aynı yere teslim edebiliyor.
Alışveriş yapmak için pazaryerlerine gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği uygulama kapsamında Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, pazar yerlerinde vatandaşların alışveriş yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi.
Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar açısından büyük bir kolaylık sağlayan uygulamanın takdire şayan olduğunu belirten pazarcı esnafı, “Her zaman esnafımızın yanında olan, vatandaşımızın işlerini kolaylaştıran Sungurlu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
Editör: TE Bilisim