Yılmaz Ergişi Parkı'nda gerçekleştirilen programın ev sahipliğini Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in eşi Vildan Şahiner yaptı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte konuşan Vildan Şahiner, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününün tüm dünyada Anneler Günü olarak kutlandığını anımsatarak, "Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Analarımız ailenin temel direği ve toplumun geleceğidir. Sağlam bir toplum, ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür." dedi.
Annelerin hayat boyu bir öğretmen vazifesi gördüklerini belirten Vildan Şahiner, "Onlar hayatı bize tanıtanlardır. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep analarımızın bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Anaların çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Çünkü sevgili annelerimiz için ne yapılsa azdır. Onlar her şeyin en güzeline layıktırlar." diye konuştu.
Vildan Şahiner daha sonra Sungurlu'da Yılın Annesi seçilen Gülcihan Arıcılıoğlu'nu tebrik ederek, kendisine bir plâket verdi.
Yılın Annesi seçilen Gülcihan Arıcılıoğlu da "Beş çocuk annesiyim. Çocuklarımdan birisi ve eşim engelli. Hayatın zorluklarına karşı mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e ve eşi Vildan Hanım’a çok teşekkür ediyorum." dedi.
Etkinlik, Ülkü Ocakları Sungurlu İlçe Başkanlığı üyelerinin, programa katılan tüm annelere karanfil ve mektup sunmalarıyla sona erdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim