Sungurlu Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için e-belediyecilik uygulaması başlattı. Uygulama sayesinde vatandaşların birçok belediye hizmetine İnternet üzerinden ulaşabileceği kaydedildi.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, e-belediyecilik uygulaması sayesinde vatandaşların kredi kartı ile ödeme yapabileceklerini belirterek, "Biz halkımıza daha iyi hizmet vermek için e-belediyecilik uygulamasını başlattık. Belediye olarak yeni bir hizmeti daha halkımıza sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız, su, emlak, çevre temizlik vergisi, kira gibi borçlarını evinden veya iş yerinden 24 saat boyunca belediyemiz web sitesi www.sungurlu.bel.tr üzerinden online olarak ödeyebilecekler" diye konuştu.
E-belediye uygulamasının ücretsiz olduğunu, bu hizmetten yararlanabilmek için Sungurlu Belediyesi veri tabanında mükellef kaydı olması gerektiği belirtildi. Vatandaşlar uygulama sayesinde TC kimlik numaralarını girerek tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabilecek.
Editör: TE Bilisim