Sungurlu Belediyesi, bünyesine kazandırdığı 6 adet halk otobüsü için bir tören düzenledi.
Atatürk Meydanı'nda düzenlenen tanıtım törenine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in yanı sıra başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz, Bahri Sezen, Sefa Karslı, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, işadamları Haydar Ali Öztaş, Zeki Öztekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende yeni alınan halk otobüslerinin kazasız ve belasız hizmet edebilmesi için kurban kesilip dua edildi. Törenin ardından yeni halk otobüslerini test eden Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, otobüslerle ilçe turu yaptı. Başkan Şahiner'i otobüste şoför koltuğunda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, Başkan Şahiner vatandaşlardan alkış aldı. Vatandaşlar, şehir içi araç sürücüleri ve Başkan Şahiner arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Sungurlu halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Otobüsleri önce bir test ediyorum. Bu otobüslere hem inmesi hem de binmesi rahat gayet güzel otobüsler. Sungurlu halkımıza yakışır. Sungurlu halkına bu yeni araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Bugün sizlerin hizmetine, sizlerin ve evlatlarımızın daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri için kısıtlı bütçemizi ve tüm sıkıntılarımıza rağmen 6 adet yeni halk otobüsü aldık” diyen Başkan Şahiner, "Allah hayırlı etsin. Sizler bizlere inandınız, güvendiniz. Bizde bugüne kadar tüm ekibimizle Sungurlumuzu daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. İnşallah sizlerinde bizlere vermiş olduğunuz destekle projelerimizi sıra sıra hepsini gerçekleştireceğiz. Şuna inanın sizler bizlerin yanında olduğunuz sürece bizlere bunları yapamaya devam edeceğiz" diye konuştu.




Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, otobüs şoförlüğü yaptı. 

(İHA)
Editör: TE Bilisim