AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Özsarı, "Milletimizle gönül gönüle en güzel şekilde kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak hepimiz kendimize çeki düzen vermek zorundayız. AK Parti’mizin adındaki kalkınma sözü hem milletimizin refah seviyesini yükseltti, hem de devletimizi itibarlı hale getirdi. Milletimizin refahının yükselmesiyle birlikte, özgürlük alanları da genişledi. Adaletli yönümüzle de milletimize kendimizi ispat ettik. Biz önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Önce kendimiz dürüst, ahlaklı olacağız, sonra başkalarından isteyeceğiz. Teşkilat olarak bunu yapmalıyız ki vatandaşlarımız ve Cumhurbaşkanımıza layık bir dava neferleri olabilelim." ifadelerini kullandı.

"BİZ BU MİLLET İÇİN NE YAPSAK AZDIR"

2019 seçimlerinin Türkiye için önemli kritik bir kavşak olduğunu ve bu seçimlerden zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını vurgulayan Özsarı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katarak 2019 yılını en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Artık tüm teşkilatımızla 2019 yılına kenetleneceğiz. Hem Türk Milletinin hem Dünya mazlumlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Biz bu millet için ne yapsak azdır. Gecemizi gündüzümüze katarak bu millet için çalışacağız. Milletimizle gönül gönüle en güzel şekilde kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Özsarı, AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Aday Adaylarına başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı Metin Özsarı Başkanlığında şu isimlerden oluştu: Siyasi Hukuki İşler Başkanı Mevlüt Göyhan, Teşkilat Başkanı Mehmet Kaplan, Seçim İşleri Başkanı Adem Kuzay, Tanıtım Medya Başkanı Halil Buğrahan Kopan, Sosyal Politikalar Başkanı Ramazan Kayretli, Yerel Yönetimler Başkanı Alaettin Tosundereoğlu, Ekonomi İşler Başkanı Sevim Koçak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı İlyas Yağlı, Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Sarıtepeci, Sekreterlik Başkanı Fatih Atalay. Yönetim Kurulu Üyeleri Esad Furkan Büyükçınar, Haydar Dölkeleş, Sefa Okcan, Abdulkadir Vargeloğlu.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim