Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğünün Kaymakam Mitat Gözen öncülüğünde başlattığı “Sungurlu’nun Değerleri Gençlerimizle Buluşuyor” projesi devam ediyor. Proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Hayati Cankaloğlu, Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Haydar Öztaş Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programda Genel Müdür Hayati Cankaloğlu, özgeçmişi hakkında bilgi vererek, öğrencilere meslek seçimi ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Öğrencileri sosyal medya konusunda uyaran Hayati Cankaloğlu, şunları kaydetti:

“Sosyal medya gibi sizi hedefinizden alıkoymak için oyalayacak bir sürü şey var. Bir hedefiniz olsun ve o dağınızı değiştirmeyin. Sadece hedef değil, hedefi koyduktan sonra çalışacak ve gayret göstereceksiniz. Arkadaş ortamlarınıza dikkat edin. Gelecekteki evinizin tuğlalarını bugün teker teker koyuyorsunuz. O yüzden hedefinizi belirleyin. Sizi saptıran, olumsuz düşünmeye iten şeylerden uzak kalmaya çalışın. Hem milli hem manevi değerler arasında kendinizi geliştirmeye çalışın, sporla ilgilenin, hobiniz olsun.”

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Hayati Cankaloğlu’na çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

(Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim