Sungurlu Ocaklı Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Havva Özata, AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ünal Cevizci, dernek üyeleri ve iş adamları katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan SUBİAD Başkanı Ali Osman Kıyak, Sivil Toplum Kuruluşlarının bir veya birden fazla amaç uğruna, bir araya gelen insanların gönüllülük ve dayanışma esasıyla birlik ve beraberlik içerisinde toplum yararına sosyal, kültürel, politik ve ekonomik alanlarda faaliyet gösteren oluşumlar olduğunu söyledi.
Yapacakları dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Kıyak, “Değerli kardeşlerim, bildiğiniz gibi Ankara’da 800 bin Çorumlu hemşehrimiz yaşamaktadır. Ankara’da ki Çorum da, dün Çorumlu ne kadar alt hizmet sektörlerinde çalışan var idiyse, bu gün Çorumlu artık işveren yöneten pozisyonundadır. Biz Sungurlu Bürokrat ve işadamları derneği olarak Kamuda görev yapan tüm bürokratlarımızla tam bir dayanışma, iş birliği ve güç birliği içinde olacağız. Tüm işadamlarımızın memleketimize yatırım, üretim ve istihdamı geliştirmelerine her türlü desteği vermek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’ta konuşmasında birlik ve beraberli içinde yapılan her işin başarıya ulaştığını söyledi.
Sungurlulu kadınların kooperatifleşme konusunda adım attığını belirten Ceritoğlu, böylece Sungurlu’nun gelişmesine katkı sağlamak için bir halka oluşturulmaya başlandığını kaydetti.
Sungurlu OSB’nin geliştirilmesi için Ankara’da gerekli girişimlerde bulunduğunun belirten Ceritoğlu, Sungurlu için projeler hazırlayarak kendisine gelindiği takdirde her zaman yardımcı olacağını vurguladı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim