Görev yaptığı Siirt'te 1999 yılında şehit düşen Piyade Er Lokman Tıknazoğlu'nun Sarıkaya Köyü'nde bulunan mezarını şehidin abisi İbrahim Tıknazoğlu'nun talebi üzerine Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner tarafından yaptırılmıştı. Şehidin babası Muzaffer, annesi Gülizar ve kardeşi İbrahim Tıknazoğlu, Başkan Şahiner’ i ziyaret ederek teşekkür etti.

Evladının mezarının deforme olduğunu ve bunun hoş bir durum olmadığını söyleyen Tıknazoğlu “Değerli Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e konuyu ilettiğimde sağ olsun kısa bir süre içerisinde konuya çözüm buldu. Kendisine ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkemizin bekası için gözlerini kırpmadan kendi canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyen Şahiner ise; “Belediye olarak yapmış olduğumuz parklarda ve tesislerde Şehitlerimizin isimlerini yaşatıyoruz. Onlar bizlerin rahat bir hayat sürmesi için canlarını hiçe saymış yiğit evlatlarımızdır. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır bu hususta Lokman kardeşim ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim