Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edildiğinin duyulmasının ardından vatandaşlar Belediye’ye gelerek Başkan’a desteklerini ortaya koydular.

Önceki gün akşam saatlerinde Sungurlu Belediyesi’nin önünde hareketli saatler yaşandı. Belediye binasına gelen çok sayıda vatandaş ve MHP üyesi partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e destek verdiklerini belirttiler.

Toplantı sonrasında Belediye binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Şahiner; “Burada tüm dava arkadaşlarım, hemşehrilerim bizlerin yanında olduğunu gösterdi. Sungurlu’nun bir bütün olduğunu Sungurlu’nun üzerinde kimseye oyun oynatmayacağımızı ve Sungurlu’nun tek vücut olduğunu gösterdik.

Amacımız gayemiz Allah rızası için Sungurlu’ya hizmet. Bizim hakkımızda fitne fesat çıkartanları Sungurlu’nun hakkında fitne fesat çıkartanları Allah’a havale ediyorum. Biz tüm arkadaşlarımızla beraber Belediyemizdeyiz mesai arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı daha fazlasıyla gerçekleştireceğiz.” dedi.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim