Sungurlu Özel Sağlık Koleji Müdür Yardımcısı Emrah Kara, Meslek Dersleri Öğretmeni Gülşah Şahin, İngilizce Öğretmeni Yusuf Eröksüz ve iki öğrenci okulda çıkaracakları gazetenin ilk sayısı için Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile röportaj gerçekleştirdi.
Başkan Şahiner'in makam odasında gerçekleştirilen röportajda, sordukları sorularla büyükleri aratmayan öğrenciler Başkan Şahiner'e belediyenin görevleri, yaptığı yatırımlar, edindiği tecrübeler ve hayatta yaşadığı zorluklar gibi birçok konuda soru yöneltti. Soruları samimiyetle cevaplayan Başkan Şahiner, öğrencilere kendini tanıttıktan sonra, onlara hayatta başarılı olabilmeleri için hedeflerini her zaman yüksek tutmaları gerektiğini söyledi.
Öğrencilerin eğitim yatırımlarıyla ilgili sorusuna, eğitimin doğrudan belediyenin görev ve sorumlulukları arasında olmadığını ama imkanlar dahilinde tüm okullara destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Şahiner, “Eğitime önem veren ve bu konuda hassas davranan biriyim. Bizler elimizden geldiğince, her konuda okullara katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Röportajın sonunda Başkan Şahiner, öğrencileri çeşitli hediyeler armağan ederek uğurladı.
(İHA)
Editör: TE Bilisim