Ankara’da önceki gün TÜRK-İŞ Konfederasyonu Konferans Salonu’nda yapılan ödül törenine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yanı sıra, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, TBMM eski Başkanı Mustafa Kalemli, TBMM eski Başkan vekilli Yılmaz Ateş, Trabzon Milletvekili Haluk Peşmen, Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş, İlk Parti Genel Başkanı Süleyman Yağcıoğlu, Halk ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Anavatan Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kütahya Kamu-Der İl Başkanı Sevil Sülün'ün yanı sıra çok sayıda Bürokrat ve İl ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Törende Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner ödülünü Kütahya Kamu-Der temsilcisi Sevim Sülün'den ödülü aldı. Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı seçilen Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a ödülünü de Başkan Şahiner takdim etti.

Şahiner, yaptığı konuşmada; “Hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın bu şekilde ödüllendirilmesi başta ben olmak üzere belediyemizin tüm birimlerinde görev yapan ekip arkadaşlarımı bir kez daha onurlandırmıştır. Bize bu ödülü layık gören başta Kamu-der Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Bu ödülü almaktan memnuniyet duyuyorum. Bu başarıda ekip çalışmasının önemi var. Gece gündüz demenden yaşanabilir bir Sungurlu için çalıştıklarını ve görev süremiz boyunca yaptığımız çalışmaların yanı sıra ilçenin birlik ve beraberliği için attığımız adımlarla vatandaşlarımızın takdirini ve sevgisini kazandık ki bizleri bu ödüle layık gördüler” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim