Başkan Şahiner, Belediye Meclis Salonu’nda Akçakent Mahallesi (TOKİ) muhtar adaylarını yemek vererek bir araya getirdi.
Yemekte bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Bizler ayrım yapmadan, bir bütün içerisinde hepinizi kucaklıyoruz. Tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Birbirinizden değerli insanlarsınız. Bu bir hizmet yarışıdır. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin" diye konuştu.
Şahiner, muhtarların vatandaşlara en yakın birimler olduğunu vurgulayarak, halkla iyi bir diyalog kurmaları halinde sorunların çözümünde önemli rol oynayabileceklerini söyledi.
Muhtarların bu bakımdan yerel yönetimlerle ilişkilerinin maksimum düzeyde olması gerektiğini kaydeden Başkan Şahiner, “Muhtarlar halkımızı hizmet birimlerine yönlendirmeli. Bu bakımdan muhtarlarımızı son derece önemsiyoruz. Mahalleye, aileye en yakın olan kurumlar muhtarlardır. Yaşanabilir bir mahalle kurulması adına muhtarların yapacağı çalışmalar çok önemli. İletişim halinde olacağız. Sungurlumuzda daha mutlu insanların yaşaması için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Şahiner "Bu yemeğimiz dostluk yemeğimiz. Tekrar ediyorum hepiniz bizim kardeşlerimizsiniz. Hepinize başarılar dilerim" dedi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim