Alınan bilgiye göre, önceki gün Küçük Sanayi Sitesinde (KSS) Ahmet Saraç’a ait rot - balans servisinden 26 adet otomobil lastiği çalındığı belirlendi.

Ahmet Saraç, akşam saatlerinde işyerine geldiğinde kapsında bulunan asma kilidin olmadığını fark etti. Kapıyı açarak içeri girdiğinde işyerinde beslediği güvercinlerin çalındığından şüphelenen Saraç, işyerinde yaptığı kontrollerde güvercinlerinin yerinde olduğunu fakat satmak için kısa süre önce aldığı yeni otomobil lastiklerinin olmadığını gördü. Saraç, durumu hemen polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede işyerinde bulunan 26 adet yeni otomobil lastiğinin çalındığını tespit etti. Daha sonra olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından polis ekipleri hırsızları yakalamak için harekete geçti.

Ahmet Saraç, yaptığı açıklamada, “Pazar günü arkadaşlarımızla balık tutmaya gitmek için karar verdik. Sabah otomobilimi işyerime koyarak kapısını kilitleyip arkadaşın aracı ile balık tutmaya gittik. Akşam balıktan döndüğümüzde otomobilimi almak için işyerime geldim. Bu sırada iş yerimin kapısı üzerinde bulunan asma kilidin olmadığını fark ettim. Daha öncede güvercinlerim çalındığı için ilk başta aynı durumun olduğunu zannettim. Daha sonra işyerimde yaptığım kontrollerde güvercinlerin yerinde olduğunu gördüm. Ama kısa süre önce satmak için aldığım otomobil lastikleri yerlerinde yoktu. Durumu polise haber verdim. Gerekli incelemeyi yaparak, hırsızları yakalamak için çalışma başlattılar.” dedi.

Kısa süre önce işyerinde satmak için 26 adet otomobil lastiği aldığını anlatan Saraç, yeni aldığı lastiklerin tamamının çalındığı için çok üzgün olduğunu söyledi. (Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim