Atatürk Mahallesi, Onur Caddesi’nde hizmete giren Özgür Leblebi’nin açılışı Cumartesi günü dualar eşliğinde yapıldı.

Açılış kurdelesi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan İlçe Müftüsü Osman Şener, İşletme sahibi Nesimi Özgür ve anne Gülbeyaz Özgür tarafından hep birlikte kesildi.

Ankara oyun havaları eşliğinde eğlenceli anların yaşandığı açılış törenine Sincan halkı yoğun ilgi gösterirken, açılışa özel indirimler yapıldı.

Özgürler Kuruyemiş sahibi Nesimi Özgür, 1969’dan beri “Kuruyemişin bayatlamaya zaman bulamadığı yer” sloganıyla faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, “Aynı hizmet ve kalite anlayışımızla 3. şubemizi Sincan’da açarak hizmete sunduk. Fiyatlarımız Sungurlu’da neyse 3. şubemizde de aynıdır. Sincan’da bulunan hemşehrilerimiz ve müşterilerimiz Çorum’un yöresel lezzetlerini ve Çorum’a has ürünleri 3. şubemizde bulabilecekler. Özgür Leblebi tadını bilen hemşehrilerimiz ve ilk defa bu kaliteyle tanışacak vatandaşlarımız için artık Ankara Sincan’dayız.” dedi.

Müşterilerin, www.corumleblebisi.com adlı internet sitesinden de sipariş verebileceklerini dile getiren Nesimi Özgür, “Kapıda ödeme, mail order, kredi kartı, havale ve EFT ile siparişlerinizi aynı gün kargoya veriyoruz. Üstelik 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Önümüzdeki süreçte şube sayımızı artırmayı plânlıyoruz. Açılışımıza bizzat katılarak ya da çiçek göndererek ve telefonla arayarak bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bütün İslâm âlemi ve hemşehrilerimizin yaklaşan Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim