Okul hakkında bilgi veren Okul Müdürü Emrah Kara, “Okulumuz 2013 yılında genç işadamı Salih Yılmaz tarafından 2013 yılında kurulmuştur. 4 yıldır hizmet veren okulumuzda 9-10-11-12. Sınıf olarak eğitim veriyoruz. Okulumuzda öğrencilerimizin kullandığı tüm araç, gereç ve malzemeler son sistemdir. Çok genç ve yetenekli öğretmen kadromuzla öğrencilerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

“DİSİPLİNLİ BİR EĞİTİM VERİYORUZ”
Öğrencilerin zihinsel ve sosyal gelişimini sağlayan en önemli etkenlerden birinin okul olduğunu ifade eden Kara, “Özel Sungurlu Dünya Sağlık Koleji’nin bu bilinçle disiplinli bir eğitimle başarısını sürdürmektedir” diye konuştu.
Öğrencilerinin her konuda gelişmesini sağlamaya önem verdiklerini ifade eden Kara, eğitim ve öğretim yılı içerisinde öğrencilerin bakım evlerini, rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ettiklerini söyledi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE AVRUPA’DA ÜCRETSİZ STAJ YAPTIRIYORUZ”
Okullarının kültürel alanlarda da başarılı bir grafik çizdiğine dikkat çeken Kara, Yıl içerisin de teknik gezi düzenlediklerini, öğrencilerini her yıl Avrupa’ya ücretsiz staja gönderdiklerini ve bilimsel yarışmalara katılmalarını sağladıklarını kaydetti.

“SOSYAL ALANDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Okul da oluşturdukları tiyatro ve halk oyunları ekipleri ile öğrencilerin sosyal becerilerinin artırılmasını sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Kara, Okul öğrencileri tarafından Sungurlu merkezde tansiyon ve şeker ölçüm standı açılarak vatandaşların ücretsiz tansiyon, şeker ölçümlerinin yapıldığını kaydetti.
Kara, Okul tercih ederken; eğitim kalitesine, öğretmen kadrosuna, geçmiş başarılarına, eğitimdeki istikrarına, öğrenciye sunabildiği imkânlara dikkat edilmesi gerektiğine vurguladı.

“OKULUMUZ YENİ DÖNEME HAZIR”
Okul Müdürü Emrah Kara, “2015-2016 eğitim öğretim yılı yaz döneminde Okulumuzda Avrupa standartlarına uygun fiziki şartlarında gerekli çalışmalar yapılmış ve 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına hazır hale getirilmiştir” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim