İlçe merkezinde ve köylerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul idarecileri ve gönüllü öğretmenler ile birlikte velilerimizi evlerinde ziyaretler devam edeceği bildirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, ‘‘Projenin temel amacı veli ziyaretleri ile ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek okul-aile arasındaki eğitsel birlikteliği sağlamaktır. Öğrencilerin akademik başarılarını arttırmanın yanı sıra onları toplum değerlerine saygılı, ahlaklı ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir. Okul veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri almaktır. Öğrencilerin yaşam koşullarını yerinde görerek kendilerine rehberlik yapabilmektir. Velilerimizin okula bakış açısını olumlu yönde geliştirmek. Öğrencilerin okula olan ilgilerini arttırarak, devamsızlıklarını azaltmak, disiplin suçlarını aza indirmek. Eğitim öğretimde veli desteğini sağlayarak başarıda işbirliği sağlamaktır." dedi.
Eryiğit, projenin iki aylık bölümünde 516 öğrenci velimizi ziyaret ettiklerini söyleyerek, evlerinin kapılarını açan velileri, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. Bu proje için emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkürlerini ilettiler.'' dedi. 

Editör: TE Bilisim