Koridorun zeminine denklemler, sayı doğrusu, koordinat sistemi gibi birçok matematik işlemi yazdı. Böylelikle öğrenciler koridorda yürürken kendilerini matematik işlemlerinin arasında buluyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Şube Müdürü Yalçın Akkaya ve okul müdürleri ve öğrencilerin katılımı ile "Matematik Koridoru" açılışı gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, “Matematik sevmekle başlar ve beyin gücüdür. Matematik programı öğrencilerimiz, matematik dersini sevdirerek öğretmek, çocukların ilgisini matematiğe çekmek ve matematik yoluyla eğlenmelerini sağlamak amacıyla matematiksel unsurları okulun duvar ve koridorlarına büyük bir ustalıkla işlediler. Çocuklarımız, matematik eğitiminde bu koridordan ziyadesiyle istifade edeceklerdir. Bu anlamlı çalışmalarından ötürü okul idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
'Kütüphane açılışı yapıldı'
Fevzi Çakmak İlkokulu okul idareci ve öğretmenlerin kendi imkanlarıyla oluşturdukları kütüphane açıldı.
Okul Müdürü Gülhan Bükme, "Bugün okulumuza kazandırdığımız kütüphanemizin açılışını yaparak öğrencilerimize ve velilerimize kitap okuma noktasında çok önemli bir hizmetin haklı gururunu yaşıyoruz. Velilerimiz de diyoruz çünkü öğrencilerin yanı sıra haftanın belirli günlerinde velilerimize de açık olacak olan kütüphanemizde okuma saati etkinliği düzenlenecektir” şeklinde konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul idaresi ve öğretmenlerin bu çalışmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim