Kentpark projesinin ne yaparlarsa yapsınlar engellenemeyeceğini kaydederek yaşanan duruma tepki gösteren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, her şeye rağmen Kentpark’ı 31 Mart'tan önce yetiştireceklerini dile getirdi.

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından eski stadyumun bulunduğu alanı ve eski şehir parkıyla stadyumun arasında kalan yolu içine alacak şekilde, 16 bin 703 metrekarelik bir alana yapılan Kentpark'ın aydınlatılması için kullanılacak olan kablolar kesildi.

Sabah saatlerinde Kentpark'a çalışmak için gelen belediye görevlileri Kentpark'ın aydınlatmasında kullanılacak olan elektrik direkleri için bırakılan kabloların kesildiğini fark etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Kentpark projemizi, söz verdiğimiz gibi 31 Mart'tan önce yetiştirmek için ekiplerimiz var güçleriyle çalışıyorlar. Sungurlumuzun imajını değiştirecek olan projemiz, çekemeyen bazı kesimler tarafından sabote edilmeye çalışılıyor. Kentpark projemizin aydınlatmasında kullanılacak olan elektrik direkleri için bırakılan kablolara %80 oranında zarar verilmiş. Ana pano içerisinde bulunan bilek kalınlığında ki ana kablolar da kesilmiş. Adli mercilere başvurduk. Zanlıların yakalanması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Bunun, seçime yetiştirmemizi istemedikleri için kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyoruz. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, her şeye rağmen söz verdiğimiz gibi 31 Mart'tan önce halkımızın hizmetine açacağız" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim