Hafta sonu bir araya gelen macera ve adrenalin tutkunu motokroscular, ilçede arazileri karış karış geziyor. Geçtiğimiz ay Aygar Dağı’na tırmanan motokros tutkunları bu sefer 1700 rakımlı Kartal Dağı’nın zirvesine çıktılar.

Behiç Akkaş, Mahmut Karaman, Günay Begit, Buğra Kopan, İbrahim Biçer, İlyas Uzunkaya, Ömer Özerbil, Nurullah Yelmenoğlu, Fatih Yelmenoğlu, Ali Kuzay, Esat Pugur ve Hacı Veli Toklu’dan oluşan motokros ekibi hız kesmeden maceraya devam ediyor.

Hepsi toplumda belli yerlere gelmiş isimlerden oluşan ekip, bu hafta sonu zorlu arazi koşullarına karşı mücadele ederek Kartal Dağı’na tırmandı. Ekip, dağın zirvesinden Uğurludağ ilçesi sınırlarına kadar motorlarla giderek tekrar ilçe merkezine geri döndü. Hafta sonları tutkunu oldukları motorlarla gezen ekip üyeleri, doğa ile iç içe olmalarının kendilerine haftaya daha iyi başlama enerjisi verdiğini ifade ettiler.

Hobi olarak yaptıkları sporu her yıl bir araya gelerek geleneksel hale getirdiklerini anlatan motokros tutkunları, ilçede motosiklet sporları ile ilgilendiklerini, her hafta sonu farklı noktalara günü birlik tur düzenlediklerini belirttiler.

Fırsat buldukça hobileri olan motokros heyecanını tekrarlamaya çalıştıklarını anlatan grup üyeleri, yaptıkları sporla adrenalin ve macerayı aynı anda yaşadıklarını söylediler.

(Sungurlu Gazetesi)

Editör: TE Bilisim