Önceki akşam gerçekleşen ziyaretlerde Ceritoğlu Kurt’a AKP Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Milletvekili Kurt ilk olarak Örnek Evler ve Şeker Pınar Mahallesi’nde ikamet eden iki aileyi ziyaret etti.

Çatkapı yaparak konuk olduğu evlerde aile fertleriyle sohbet eden Ceritoğlu, evin küçük çocuklarına harçlık vermeyi ihmal etmedi.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Ceritoğlu, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edip, yüzyüze görüşerek, varsa sorunlarını dinleyerek elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Ceritoğlu, kendileri ile yakından ilgilenen ve evlerinin kapısını açan ailelere teşekkür etti.

Daha sonra Sungurlu sokaklarına çıkan Milletvekili Ceritoğlu Kurt, iftardan sonra kahvehane, park ve bahçelerde çay keyfi yapan ilçe halkıyla sohbet ederek, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

BAŞKAN ŞAHİNER’LE AYAKÜSTÜ SOHBET

Milletvekili Ceritoğlu Kurt, yolda karşılaştığı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’le de ayaküstü sohbet ederek, belediye çalışmalarını değerlendirdi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTAR, TEŞKİLAT ÜYELERİYLE TOPLANTI

İlçede bulunduğu süre içerisinde Sungurlu Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi yakınları için Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğine de katılan Milletvekili Kurt ayrıca Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak İlçe Başkanı İlyas Özkan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim