Sungurlu Sarıtepe Mezarlığı bulunan çeşmeler, kimliği belirsiz kişi, ya da kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildi.

"Vatandaşların dirisine saygı göstermeyen kişilerin ölüsüne de saygı göstermediğini belirten belediye Başkanı Şahiner, yapılan bu çirkin saldırının üzüntüye neden olduğunu, mezarlıkta bulunan çeşmeleri kırarak vatandaşlara ve ölmüşlere saygısızlık yapıldığını ifade ederek, belediye olarak bu çeşmenin yerine daha güzelini yapacaklarını dile getirdi.

Mezarlıkların şartlarını iyileştirmek için çalışmalara devam ederken kendini bilmez ölüye bile saygısı olmayan kişi veya kişiler tarafından mezarlık çeşmelerine yapılan saldırıların, belediyenin yaptığı hizmetleri engelleyemeyeceğini anlatan Şahiner, “Onlar kırarsa biz daha iyisini yerine yaparız. Bizlerin yapacağı hizmetleri bu olaylar engelleyemez, sadece bizleri bu tür çirkin saldırılar üzülmemize neden olur” şeklinde açıklamada bulundu.

Sarıtepe Mezarlığının çeşmelerine zarar veren kişi ya da kişiler hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim