Larton Ambalaj firması, 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Drupa 2016 Kağıt ve Basım Teknolojileri Fuarına katılarak alanında Türkiye’yi temsil ediyor.
Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin ve Genel Müdür Yardımcısı Zeki Öztekin, fuarda ikili görüşmeler gerçekleştirerek, konukları ile yakından ilgileniyorlar.
Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin, dört yılda bir düzenlenen Uluslararası Drupa Kağıt ve Basım Teknolojileri Fuarının kağıt ve baskı teknolojilerindeki yeniliklerin görülmesi açısından dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olduğunu belirtti.
Fuarın küresel ve bölgesel olarak baskı ve medya sektöründeki stratejik değişimlerin değerlendirilmesi açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Leven Öztekin, “Larton Ambalaj, genç ve dinamik kadrosu ile yurt içi ve yurt dışındaki teknolojik yenilikleri yakından takip ederek ürün kalitesini ve üretim kapasitesini sürekli geliştiriyor. Yüksek kalite ve uygun fiyat istikrarını koruyarak müşterilerimize hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Müşteri memnuniyetini öncelikli olarak ilke edinen firmamız; kalite, güvenilirlik ve zamanında teslim garantisi ile yurt içinde kendine bir yer edinerek, sektöründe tanınan bir isim olmuştur.” dedi.
(Sungurlu Gündem)
Editör: TE Bilisim