Edinilen bilgilere göre kaza, Ankara-Samsun karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Ankara'dan Çorum istikametine giden Musa Doğan yönetiminde ki 60 FH 693 plakalı otomobil aynı istikamette giden Muttalip Şaylı yönetimindeki 71 DK 557 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 9 aylık Ali İhsan Özkan hayatını kaybetti.
Kazada otomobil sürücüleri Muttallip Şaylı ve Musa Doğan ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Ayşe Güngör, Tevfik Güngör, Zeynep Özkan, Zeyna Nur Özkan, Zekiye Şaylı, Özgür Doğan yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada otomobilde bulunan ve yaralı olmasına rağmen tedaviyi reddeden Hüsamettin Şaylı ölen yeğeni Ali İhsan Özkan'ın başından saatlerce ayrılmayarak gözyaşı döktü. Kaza yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Kaza nedeniyle Ankara-Samsun karayolunda trafik kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.







Editör: TE Bilisim