Sungurlu’daki kamu ve özele ait tüm inşaatların Belediye tarafından mühürlenerek durdurulduğunu savunan Akkaş, bu uygulamanın neden yapıldığı yönünde kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini kaydetti.

İnşaatların durdurulmasıyla birlikte ilçede inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyleyen Behiç Akkaş, işçisinden hırdavatçısına, boyacısından elektrikçisine kadar tüm sektörün bu uygulamadan etkilendiğini aktardı. İnşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirten Sungurlu TSO Başkanı Akkaş; “İnşaat sahibinden müteahhidine kadar herkes mağdur durumda… Müteahhitler bizim üyemiz, halkta bizim halkımız, hepsine sahip çıkmak bizim görevimiz” dedi.

Kış aylarının gelmesiyle inşaat sektöründe büyük oranda bir daralma yaşandığının altını çizen Behiç Akkaş, inşaatların mühürlenmesiyle de sektörün zor günler geçirdiğini vurguladı. İnşaatların neden mühürlendiği yönünde yetkililerden cevap isteyen Akkaş, inşaat sektörünün bir nebzede olsa canlanması için bu karardan biran önce vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim