Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit taşı uygulaması merkez ve mahallelerinde genişleyerek sürdürülüyor.
İlçe genelinde sokaklarda kilitli parke taşı döşeme hizmetlerine aralıksız devam ettikleri ifade eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Fen İşleri Birimi’ne bağlı ekiplerimiz şuan farklı mahallerimizde kilit parke, yol, kaldırım ve sert zemin çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizim önceliğimiz altyapı sorunlarını tamamen çözdükten sonra üst yapı hizmetlerini yapmaktır. Bu bağlamda alt yapı sorunlarını çözdüğümüz bölgelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışma kapsamında Hacettepe Mahallesi, Elif Tuğba Sitesi mevkiinde bulunan Şehit Celal Turan Sokak, Bahadır Sokak çamur ve tozdan kurtarılacak. Sungurlu Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiçbir yer kalmayacak" dedi.
Amacımız Sungurlu'yu daha yaşanabilir ve modern bir İlçe haline getirmektir diyen Başkan Şahiner, "Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır ”şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmalar için mahalle sakinleri Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti.



(İHA) 
Editör: TE Bilisim