2015 birinci dönem TEOG sınavı sonucuna göre İsmetpaşa Ortaokulu başarılı okullar arasında yer aldı. Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şaban Atlı ve Şube Müdürü Yılmaz Karaalp, İsmetpaşa Ortaokulu’na tebrik ziyaretinde bulundular.
Okul Müdürü Selçuk Cankaloğlu “TEOG sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Bizler İsmetpaşa Ortaokulu olarak birlik, beraberlik, karşılıklı sevgi, saygı ve huzurlu bir okul ortamında nelerin başarılabileceğini gördük. Okulu öğretmenlerimizle birlikte yönettik. Bu birlik, beraberlik ve huzur ortamının olduğu yerde başarılı olmama şansı yoktur. Okulda yapılan her sınav sonrası analiz ve değerlendirme yapmanın çok büyük faydasını gördük. Sorunları zamanında tespit edip çözümü için çaba sarf ettik. Bu aşamada velilerimizden büyük destek gördük. Elde edilen başarı neticesinde velilerimizde okulumuza ve öğrencilerimize oluşan güven duygusu bizlere eğitime ve öğretime tam destek şeklinde geri dönmüştür” dedi.
Sungurlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Şaban Atlı ise İsmetpaşa Ortaokulu’nun başarısından duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti:
“İsmetpaşa Ortaokulumuzun başarısı bizleri çok mutlu etti. Bu başarıda payı olan idareci ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Hiçbir başarı tesadüf eseri gelmez. Ardında komple bir ekip çalışması, emek ve planlama vardır. Şüphesiz bu başarıda da milli eğitim müdürlüğümüzden başlayarak bütün idareci, öğretmen ve velilerimizin eğitime bakışının büyük etkisi olduğu muhakkaktır. Şevk ve muhabbet içerisinde yapılan çalışmalar meyvelerini vermektedir ve bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağımıza dair en ufak bir şüphe duymuyorum” diyerek başarılarının devamı diliyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim