Milletvekili Kurt, Sungurlu TSO’da ziyaret ettiği Başkan Behiç Akkaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. İşadamı Akkaş’ın TSO başkalığına seçilmesinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Kurt, Akkaş ve yönetiminin daima yanında olarak destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti Çorum Milletvekili Kurt’un TSO ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, TSO Meclis Başkanı Alp Eren Akel, Sungurlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Çuhacı, Mehmet Arif Büyükyıldız, Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hacı Karatekin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kayaer, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Çağlan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarısakal, Genel Sekreteri Levent Akkaş, Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Aşut, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Seyfettin Zengin, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel Öncü ile Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Şanöz hazır bulundu.

İlçe sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere yüksekokulun kampüsü, Kırankışla Barajı, Küçük Sanayi Sitesi ve Hastanenin doktor ihtiyacı masaya yatırılarak çözüm önerileri ele alındı. TSO Başkanı Akkaş, ilçenin ekonomik olarak ilerlemesinin sağlanması için TSO yönetimi olarak tüm çaba ve gayreti göstereceklerini vurguladı.

TSO’ların kendisi için önemli olduğunu anlatan Kurt; “Ticaret ve Sanayi Odası bir şehrin her şeyi. Sırf sanayisiyle değil, sosyal yönleriyle, gençleriyle, kadınlarıyla her kesimle iç içe olan bir sistem. Bu sistemin başında olmanız size çok sorumluluk yüklüyor. Bende bu görevi en iyi şekilde yapacağınıza inancım tam. Size tam destek vereceğim. Şu an vekilim, vekil olmasam da bir ablanız, bir arkadaşınız olarak her şekilde beraberiz. Yardım değil her zaman emrinizdeyim” dedi.

KIZILAY ŞUBESİ TEKRAR AÇILACAK

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ayrıca ilçede kapanan Kızılay şubesinin önümüzdeki günlerde tekrar açılarak hizmet vermeye devam edeceği müjdesini de verdi.

TSO Başkanı Behiç Akkaş, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve diğer konuklara teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim