Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu İlçesi'ne çıkarma yaparak bazı toplantı ve ziyaretlere katıldı.

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Milletvekili Ceylan, Sungurlu'da Evet Platformu Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı, MHP İlçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarlarla bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Sungurlu'da yoğun ilgiyle karşılanan Ceylan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında detaylı bilgiler paylaşarak güçlü bir Türkiye için Sungurlu halkından destek istedi.

İstişare toplantısına Milletvekili Ceylan'ın yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçe teşkilatı üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör ve partililerin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, ülke gerçeklerini çok iyi anlayarak kendileriyle birlikte hareket eden MHP Lideri Devlet Bahçeli ve tüm partililere teşekkür etti.

Toplantıda bir konuşma yaparak katılımcılara seslenen Ceylan, ülkemizin marka değerinin yüksek olması gerektiğinin altını çizerek, “Her alanda güçlü bir Türkiye için el birliği ile ülkemizin marka değerini yükseltmeliyiz” dedi.

Ceylan, 16 Nisan’da yapılacak tarihi oylama ile Türk halkına bugüne kadar yaşadığı krizlerden, darbelerden, kaoslardan, hantallıktan kurtulma fırsatı sunulduğunu ifade etti.

Siyasetin temel amacının insanları mutlu, huzurlu ve ülkeyi güçlü kılmak olduğunun altını çizen Ceylan, “O halde insanları mutsuz eden sebepleri gidermek de siyasetin görevi. İnsanları mutsuz eden şey nedir? Kriz, kaos ve karmaşa. Krizin, kaosun, karmaşanın olduğu yerde huzur olmaz. Bu en küçük ailede de böyledir, orta büyüklükteki bir mahallede de böyledir; şehirde de ülkede de dünyada da böyledir. Dünyanın sürekli kriz üreten bir noktası varsa, o kriz dalga dalga her tarafı etkiler” diye konuştu.

Türkiye’nin marka değerinin yükselmesinin sadece siyasetçilerin elinde olan bir şey olmadığını dile getiren Ceylan, “Hep beraber el birliği ile çalışmamız, gayret etmemiz lazım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunun için sürekli çabalıyor. Sürekli ülkemizi dışarı açmak için o ülke senin bu ülke benim koşturuyor. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım da keza öyle. Bizim de bu çabaya destek vermemiz lazım” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin güçlü olması için güçlü liderlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Milletvekili Ceylan, “Hamdolsun bugün güçlü bir Cumhurbaşkanımız var ve onunla uyumlu bir Başbakanımız var. Ama biz istiyoruz ki bundan sonra da hep güçlü liderler bu ülkeyi yönetsin. Çünkü tarih bizim güçlü olmamızı zorunlu kılıyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim