Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın odasına toplanan hasta yakınları, ziyaretçi ve refakatçiler yerde plastik leğen içinde çiğ köfte hazırladı. Hasta yakınları ve refakatçilerin çiğ köfteyi hazırladığı anlar da, hastane odasında bulunan bir başka refakatçi tarafından cep telefonu kamerası tarafından kayda alındı.

Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden olurken, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı da konuyla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı. Sobacı, “Bir gurup hasta yakını toplanıp çiğ köfte hazırlayıp yemişler. Bundan ne hastane yönetiminin ne de kat görevlilerinin haberi yok. Hiçbir personel de böyle bir olaya tanık olmamış. Olay tamamen hasta yakınları arasında geçmiş" dedi.

Öte yandan sosyal medyada bazı takipçiler tarafından 'hastanede çiğ köfte partisi' yorumları da yapılan görüntülerde, kadınların hastane odasında yere konulan plastik leğende çiğ köfte yoğurduğu, odada bulunan diğer kadınların da yoğrulan çiğ köfteleri limon ve marul eşliğinde yedikleri görülüyor. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim