Sungurlu’da 19 Aralık 2019 Perşembe günü saat 11.00’de Özgürler Çarşı Düğün Salonu’nda yapılacak olan CHP İlçe Başkanlığı Kongresi öncesi Hamza Yarayan İlçe Başkanlığı için aday olduğunu söyledi.

Hamza Yarayan yaptığı yazılı açıklamada; “Üyesi olmaktan onur, her alanında çalışmaktan da gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre süreci başlamış bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde partimin bütünlüğünü sağlamak, partimi daha da güçlendirmek ve tüm renkleri bir araya getirmek için Cumhuriyet Halk Partisi Sungurlu ilçe başkanlığına aday olduğumu siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. İlçe kongreleri sürecine girilen ve delege seçimlerinin başladığı bu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına ekibimiz ile birlikte adayız.

İktidara yürüyüş yolunun başlangıcı olan mahalle delegeleri seçimleri, ilçe ve il kongre sürecimiz başlamış olup demokratik bir seçim olması dileği ile bu süreçte delege seçilecek arkadaşlarım ve tüm partililerimiz ile beraber, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. Dürüst ve ilkeli bir siyaset yapmak için adayız, bu anlamda kendi irademizle, kendi öz benliğimiz ile çıktığımız bu yolda partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Bugüne kadar ilçemizde ve örgütümüzde partimize emek veren tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bir siyasi partinin çok daha ötesinde anlama ve öneme sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, Kurtuluş mücadelesinin, ulusal kongrelerin, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin, Kuva-yı Milliye ruhunun, bilincinin, mücadele ve örgütlülüğün direnci ve gelecek hayali üzerine inşa edilmiştir. Bu düşünceler ile başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu ülke için emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim