Halkbank Sungurlu Şube Müdürü Naci Duman’ın Malatya’nın Darende ilçesine atanmasıyla boşalan göreve bankanın Bayat Şube Müdürü Ayhan Artar atandı.

İlçeye gelerek görevine başlayan Ayhan Artar, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için burada olduğunu belirtti. Halkbank olarak Sungurlu’ya en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Artar, “Şube olarak ilçede başarılı olmak için çalışacağız. Halkın gücü olmak için buradayız. Şubemizin başarısı Sungurlu’nun başarısı olacak. Daima ilçe esnafı ve halkının hizmetinde olacağız. Halkbank Genel Müdürümüz Sungurlulu hemşehrimiz Osman Arslan’a layık olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1991 yılında Cumhuriyet Üniversitesinin Harita ve Kadastro bölümünden mezun olan Ayhan Artar, bankacılık mesleğine 1998 yılında Pamukbank’ta başladı. 2004 yılında Halkbank bünyesine geçen Artar, Çorum Şubesinde operasyon ve KOBİ pazarlama yetkilisi iken 2015 yılında Bayat Şube müdürlüğüne atandı. Bayat’ta 2 iki yıl görev yaptıktan sonra Sungurlu’ya atanan Artar, evli ve 2 çocuk babası.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim