Başkan Şahiner; küresel şer güçlerin, mazlumların umudu hâline gelen Türkiye’yi içine sindiremediğini ve bu nedenle Türk Milleti’nin varlığına ve birliğine kastettiğini belirterek, “Alçak saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabırlar diliyorum.” dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, taziye mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Yeryüzündeki tüm mazlumların umudu hâline gelmiş bir Türkiye’yi içlerine sindiremeyen uluslararası şer güçler, piyonları aracılığı ile aziz milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kastetmektedirler. Bu coğrafya, bugüne kadar nice elim hadiselere şahitlik etmiştir. Her karışı şüheda kanı ile yoğrulmuş vatan toprakları bu ve benzeri nice alçaklıklara, kahpeliklere tanık olmuştur. Necip milletimizin bağrı bu tür nice acılarla, elemlerle, ıstıraplarla dağlanmış, yanmış, kavrulmuştur. Ama Rabbimize hamd olsun bu tür soysuz girişimler aklı ve kalbi selim milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısız olmuş, hainler tüm hile ve desiselerine rağmen amaçlarına ulaşamamışlardır.

Yine çok zor günler geçirmekteyiz. Gelen her şehit haberi acımızı artırıyor, yüreklerimizi yakıyor, sinelerimizi dağlıyor. İnşallah bugünler de gelip geçecektir. Millet olarak bir ve beraber oldukça, kardeşliğimizi muhafaza ettikçe, hainler asla ama asla kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Bu vesile ile bir kez daha cennet vatanımız için, aziz milletimizin bekası için çarpışan ve şehit olan tüm şühedamıza Rabbimden rahmet ve mağfiret, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim