İsmetpaşa Mahallesi Çakmak Sokakta oturan Satı Sarıoğlu, Parkinson, kalp yetmezliği ve yüksek tansiyon gibi bir çok hastalığı olan babası Mahir Sorma'yı gideceği yere el arabasıyla götürüp getiriyordu. Bir ziyaretten dönerken çarşı merkezde el arabasıyla taşınan bir vatandaş gören Başkan Şahiner, aracını durdurup vatandaşın yanına yaklaştı. Zabıta ekiplerine talimat veren Başkan Şahiner, Mahir Sorma ve kızı Satı Sarıoğlu'nu belediyeye davet etti. Belediyede Satı Sarıoğlu ve babası Mahir Sorma'ya sürpriz yapan Başkan Şahiner tekerlekli sandalye hediye etti.

BABAM ARTIK RAHATÇA EVDEN ÇIKABİLECEK
Babasının yüzündeki sevinci gören ve Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e dua eden Satı Sarıoğlu, "Gerçekten bu tekerlekli sandalyeye çok ihtiyacımız vardı. Artık babam rahatça evimizin dışına da çıkabilecek. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.
Başkan Şahiner, Sungurlu Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlamında ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza bu yardımları yapmaktan mutluyuz diyerek, "Kimin ne olacağı belli olmayan yaşantımızda, ihtiyacı olan insanlarımızın yardımına koşmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim