Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner , gençlerin kendilerini iyi yetiştirmelerini ve Ata’nın emanetini sonsuza kadar korumalarını istedi.

Başkan Şahiner’in 19 Mayıs mesajı şöyle:

“Türk Milleti’ni aydınlığa kavuşturan, istiklal mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs, Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır. O, ‘Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır’ sözüyle Türk gençliğinin sonsuz vatan aşkına olan güvenini vurgulamış ve Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıktığı 19 Mayıs tarihini ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak gençliğe armağan etmiştir.”

GENÇLERE SESLENİŞ

Başkan Şahiner, mesajında gençlere de şöyle seslendi:

“Sevgili gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız.

İnanıyorum ki, Cumhuriyet’in yılmaz bekçisi olan gençlerimiz, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında yüksek sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek, şartlar ne olursa olsun çağdaş değerlerden asla ödün vermeyeceklerdir.

GELECEK KAYGISI TAŞIMADAN…

Temennim, her bir gencimizin huzurlu, mutlu ve gelecek kaygısı taşımadan yaşayacağı günlere yakın bir zamanda ulaşmalarıdır Bu vesileyle büyük Türk milletinin ve değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. 99 Yıl önce başlattıkları bağımsızlık mücadelesi neticesinde, bizlere vatan kazandıran, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, muhterem anılarını saygı, minnet, hürmet ve hayranlıkta yad ediyorum.” (Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim