İkindi namazı öncesi Sungurlu Ulu Cami'de okutulan mevlide Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in yanı sıra, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanımız Fırat Çakıroğlu PKK'lı teröristlerce katledilmiştir. Ülkücü şehitlerimiz arasına son ülkü şehidimiz olarak adını yazdırmıştır” dedi.
“Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır” diyen Başkan Şahiner, “Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür. Elim saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması istiyor, bunun hükümetin namus borcu olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Türk Milleti bu elim hadisenin acısını içine atmayacak, hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır. Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan Fırat Çakıroğlu kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum” dedi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim