Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafları Sungurlu Belediyesi tarafından başlatılan değişim çalışmaları kapsamında yenilenen kaldırımlarından dolayı Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Cadde esnafları Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Sungurlu’nun şehir havasına büründüğünü caddelerin daha aydınlık ve kaldırımların modern bir görünüme kavuştuğunu söylediler.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Ağacı seven insanım, ilk yaptığımız mesire alanına 8 bin çam diktik, Yanaca bölgesine 3 bin tane meyve ağacı diktik, inşallah önümüzdeki sene orada sizler gidip meyvelerinizi yerken orada pikniğinizi yapacaksınız. Orası sizlerin hepimizin. Esnafımızın tek yapacağı şey kendimizi geliştireceğiz. Vitrinimizi camımızı dükkanımızın içini çünkü geçmiş zamanın esnaflığı bitti, insanlarımızı Çorum’a ve Ankara’ya yollamayalım bizim paramız bizde kalsın, bize bizden başkada kimsenin faydası yok, çünkü Sungurlu’da hepimiz bir aileyiz. Her zaman 24 saat sizlere kapımız açıktır. Bizlerde düşünüp bu sürprizi yapmanız bizleri duygulandırdı. Hakkınızı helal edin" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu esnafları plaket takdimi öncesi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve Belediye Meclis üyeleri Adnan Barak, Fazlı Koçak ve Fevzi Yalınkılıç’ a tatar böreği ile çeşitli ikramlarda bulundular.

Editör: TE Bilisim