Erbakan Vakfı Genel Merkezi tarafından İlçe Temsilciliğine İbrahim Asalıoğlu görevlendirildi. Asalıoğlu, yaptığı açıklamada, vakfın Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vasiyeti ile kurulduğunu söyledi. Vakfın Temsilciliğinin Sunguroğlu Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No: 24 Kat:2 adresinde hizmete girdiğini belirten İbrahim Asalıoğlu, Erbakan Vakfı'nın amacını şöyle sıraladı:

“Erbakan Vakfı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki, iktisadi ve siyasi alanlarda çalışmalar yapar. Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmektir.

Hayatını milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Erbakan’ın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarılmasını, yeni neslin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri için eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunur.”

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim