Hacı Konduoğlu, “Biz 5 kardeşiz. Babam 25 yaşındayken geçirdiği bir rahatsızlık sonucu sol bacağını kaybetmiş. Annem ben ve kardeşlerimi büyütürken aynı zamanda engelli babamızla ilgilendi. Babam tekerlekli sandalyesi olmadığı için dışarı çıkıp gezemiyordu. Tek umudum Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner kalmıştı. Belediye Başkanımız sağ olsun bizim isteğimizi geri çevirmedi. Ayrıca babamın sağ tarafı da felçli olduğu için Başkanımızdan sol kol tarafından kullanılacak araç olması gerektiğini bildirdik. Gerekli telefon görüşmeleri yaparak özel üretim akülü tekerlekli sandalye getirtti. Çok şükür bundan sonra babam rahatça dışarı çıkıp günlük işlerini yapabilecek. Biz Başkanımızdan Razıyız Allah’ta Razı olsun akülü arabayı vererek babamı yeniden hayata bağlanan biri yaptı. Allah ne muradı varsa versin” ifadelerini kullandı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaların yapılmasının talimatını verdi.
Engelli aracını teslim ettikten sonra konuyla alakalı bir açıklama yapan Başkan Şahiner, “Çeşitli sebeplerle engelli konuma gelmiş olan hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırabilmek için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.
(İHA)

Editör: TE Bilisim