Küçük İncesu Köyü İlkokulu, Beşkız Köyü İlkokulu, Arifegazili Köyü İlkokulu –Ortaokulu, Demirşeyh Köyü İlkokulu –Ortaokulu, Türk Hacılarhanı Köyü İlkokulu ve Eşme Köyü İlkokulu’nu ziyaret eden Mustafa Eryiğit, yaptığı açıklamada, göreve başladığı günden bugüne kadar merkez ve bağlı köylerdeki okulları devamlı ziyaret ettiğini belirterek, idarecilerin ve öğretmenlerin sorunlarını dinlediğini ve ortak çözüm için birlikte çalışma yürüttüklerini söyledi.

Eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirten Eryiğit, eğitimde aksayan yönleri gidermenin öncelikli işleri olduğunu, bugün yapılan ziyaretlerin sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadığını, aynı zamanda öğretmenlerle görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldıklarını ifade etti. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunduklarını anlatan Eryiğit, “Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız" dedi.

Hedeflere ulaşmada çok çalışmanın önemli olduğunu kaydeden Eryiğit, "Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak, daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç bunu değerlendirmemiz lazım. Belirlenmiş bir hedef aynı zamanda çalışmalarımızda yoğunlaşmayı sağlar” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim